Granny Mod Apk Download Free

GRANNY MOD APK

Popularna horor igra s Granny's chase. Milijuni preuzimanja u svijetu i recenzije igara vrijedni su izazova ljudskom duhu preživljavanja. S ovim modom možete uživati u cijeloj igri bez ograničenja (Bez oglasa/ Dodajte posebne značajke).

RATE 4.8
4.8/5

Što je GRANNY?

Granny je igra preživljavanja s iznenađenjima. Imate pet dana da pobjegnete iz kuće i svaki ćete dan započeti u sobi. Pojavit će se slučajni objekti koji se mogu činiti nevažnima, ali su presudni za vaš opstanak. Okruženje je interaktivno, a savjeti će vas voditi na putu.

Krv se prikazuje kada vas baka ili djed povrijede. Krajolik je jeziv, a stare kuće ispuštaju zvukove dok hodate okolo. Baka i djed slušaju vaše pokrete da bi vas pratili. Pravit ćete buku kada zatvorite vrata, ispustite nešto itd. Baka uglavnom koristi palicu, dok će djed koristiti kuku ili sačmaricu, ovisno o verziji koju igrate. Dok je dio igre sa slagalicama zanimljiv, krvave animacije su odbojne. Budući da vas baka može izigrati, možete dovršiti zagonetku koja vas stavlja u zamku.

💀 Krećite se gotičkim dvorcem dok sudjelujete u ovoj napetoj avanturi.

U pokušaju istraživanja intrigantnog dvorca igrači će morati izbjegavati baku. Razmišljajte kreativno kada je izbjegavate i koristite alate za suzbijanje njezinih taktika.

💀 Koristite svoje okruženje za prikupljanje informacija i istraživanje.

Morate naučiti kako se boriti za svoj opstanak kroz nevjerojatne akcije

💀 Izbjegnite strašnu staricu šuteći.

Kad vas ne kori zbog ponašanja, baka svojim oštrim sluhom neprestano prati vaše kretanje.

💀 Koristite skrivene prostore da pobjegnete od bake.

Igra ima mnogo interaktivnih objekata koji proizvode zvukove; zbog toga je gotovo nemoguće ostati tih tijekom cijelog igranja.

💀 Promijenite tešku razinu u igri

Osim četiri već ponuđene poteškoće u igri, igra također nudi lagan, srednji, težak i ekstreman izazov za one koji je žele dalje istraživati. Svaki od njih dolazi s vlastitom progresivnom razinom težine koja se postupno povećava s dodavanjem izazovnijih aspekata igri.

💀 Potpuno besplatno za igranje.

Svatko s Android uređajem može igrati igru besplatno.

💀 Grafika

Najljepša mobilna igra do sada nudi igračima zastrašujuće impresivno horor iskustvo. Uronite u dobro dizajnirana okruženja igre dok pristupate mnoštvu jezivog sadržaja. Potražite izlaz iz kuće zlokobnog izgleda i lude žene koja tamo živi.

💀 S ovim modom možete uživati u cijeloj igri bez ograničenja.

Ova aplikacija uklanja oglase bez potrebe da korisnik išta plati, a također uključuje God Mode koji igračima daje povećanu šansu da prežive otkrivanje. Kada ste u situacijama opasnim po život, korištenje moda vam daje mogućnost brzog bijega.

Kako preuzeti igricu GRANNY MOD APK  za Android

Korak 1: Kliknite gumb za preuzimanje GRANNY MOD APK za Android

Korak 2: Instalirajte ga. U postavkama morate dopustiti instalaciju iz nepoznatih izvora. Dodirnite postavke i uključite Dopusti iz ovog izvora.

Korak 3: Kliknite APK datoteku GRANNY MOD APK. Pritisnite opciju Instaliraj i aplikacija će se automatski instalirati.

Korak 4: Ikona se pojavljuje nakon instalacije i sada je otvorite da biste uživali u njoj.

Ako volite iskusiti horor igre, onda je Granny igra koja će zadovoljiti vaš ukus. Što čekate bez preuzimanja igre sada! Ograničena Mod Apk verzija samo za preuzimanje

GRANNY

THE BEST HORROR GAME